Bemutatkozás

 

A Family Market Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás, amit a 100 Forintos jellegű boltokban megtalálható termékek, kis és nagykereskedelmi forgalmazásának céljából hívtak életre. 1998-ban Kecskeméten, a hagyományos multinacionális Cash & Carry raktárak alternatívájaként indult el története.

Nagykereskedésünk legfőbb célja, hogy kiemelkedő beszerzési lehetőségeit kihasználva, a legnagyobb élelmiszer, háztartási vegyiáru, műanyag és üvegáru, valamint papíráru gyártók termékeit, minél alacsonyabb áron beszerezze és azokat meglévő és leendő partnereinek versenyképes áron megvételre felkínálja.

Kiemelt célunk, hogy a független kiskereskedőket a piacon már bizonyított, jól eladható termékekhez juttassuk, ezáltal stabilizálva helyzetüket.

Folyamatos fejlesztéseink, bővülő termékkínálatunk és piacorientált szemléletünk versenyképességünk alapjai, ami egyenletes növekedési pályát eredményezett az elmúlt huszonöt évben.

Raktáráruházunkban több mint 10.000 féle termék, 3000 m2 alapterületen, Kecskemét frekventált részén, található.

Emellett cégünk franchise hálózatot is üzemeltet, melyben kiskereskedelmi egységek fejlesztését, működtetését végzi az ország több pontján. Várjuk olyan tőkével és/vagy üzlethelyiséggel rendelkező Partnerek jelentkezését akik a jövőjüket Family Market franchise üzlet tulajdonosaként képzelik. 


További információ:

Family Market Kft.

6000 Kecskemét,
Szolnoki út 35/e.

INFOVONAL : +36 70 372 66 23
Email : info@family-market.hu